Onze diensten

Water

Wij zijn expert in de engineering van sanitaire installaties en de daarbij behorende afvoeren en verzorgen de aanleg, uitbreiding en het onderhoud hiervan.

Meer info >

Gas

Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de centrale verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen en de heteluchtverwarming en keukenaansluitingen.

Meer info >

Sanitair

Wij vernieuwen en onderhouden hemelwaterafvoeren en sanitaire voorzieningen, verhelpen (dak)lekkages en verstoppingen, controleren gasleidingen, leggen rioleringen aan en voeren rioolinspecties uit.

Meer info >

CV installatie

Wij verzorgen CV-installaties voor projectmatige woningbouw / renovatie en de utiliteit, waaronder cascaderegelingen en ketelhuizen. Wij streven naar milieuvriendelijke en zuinige oplossingen.

Meer info >

Ventilatie

In een vochtige omgeving is sprake van een ongezond klimaat. Natuurlijke en mechanische installatietechnieken dragen bij aan een groene leefomgeving. Wij adviseren onze opdrachtgevers graag.

Meer info >

Dak en zinkwerk

Vakmanschap en ambachtelijk zinkwerk staan bij ons hoog in het vaandel.. De kennis en het vakmanschap is aanwezig om handgezet en ambachtelijk werk te verrichten. De juiste dakbedekking op een dak is het halve werk, maar over het hoe en wat geven wij vrijblijvend advies.

Meer info >

Onderhoudscontracten

Met diverse opdrachtgevers hebben wij onderhoudscontracten afgesloten. Storingen worden door onze 24-uurs service zo mogelijk direct opgelost.

Meer info >

Regiewerkzaamheden

Op regiebasis verrichten wij de meest uiteenlopende werkzaamheden.

 

Meer info >

Top