Projecten

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waaraan wij op dit moment werken. Daarnaast werken wij alleen voor zakelijke opdrachtgevers zoals voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), Vastgoedbeheerders, zorginstellingen en scholengemeenschappen.

Bijsterbouw Zeist

Op dit grote project hebben wij meegewerkt aan het realiseren van 95 woonappartementen in een voormalig kantoorgebouw. Wij hebben zorg gedragen voor de gehele rioleringsinstallatie, waterinstallatie (inclusief het plaatsen van een hydrofoor) de verwarmingsinstallatie (warmtepomp) en een gekoeld watersysteem.

Happy Italy’s

Ten behoeve van nieuwbouw van Happy Italy restaurants te Rotterdam, Venlo, Harnaschpolder, Heerjansdam en Spijkenisse, heeft Mital zorggedragen voor PE-rioleringsinstallatie, levering en montage van een vetafscheider/vuilwaterpompinstallatie, koud- en warmwaterinstallatie en het sanitair.

Westzeedijk

In een voormalig kantoorpand aan de Westzeedijk te Rotterdam, hebben wij in opdracht van aannemingsbedrijf Testarda 7 luxe appartementen voorzien van de technische installaties. Onder andere vuilwaterinstallatie, koud- en warmwaterinstallatie, levering en montage van sanitair, vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Vlaardingen

In het monumentale voormalige kantoorgebouw van Hollandia, heeft Mital in opdracht van de Koers Groep de technische installaties, te weten riolering, water en ventilatie, gerealiseerd.

Rotterdam The Hague Airport (RTHA)

Voor Rotterdam The Hague Airport behandelen wij alle inkomende klachten en storingen aan riolering, water en sanitaire installaties.

Fascinatio Boulevard

Voormalige kantoorgebouwen zijn omgebouwd tot 125 appartementen. Mital heeft de bestaande installaties van de riolering, water en ventilatie aangepast.

Groen Wonen

In samenwerking met bouwbedrijf Van Omme & De Groot, verzorgt Mital voor renovatie- en mutatiewoningen rondom Haastrecht de technische installaties.

Top